ANNELEEN & FYNN zeggen JA, IK WIL!

Op 17 mei is bekend geworden dat Anneleen Marsman en Fynn Bruil de gelukkige winnaars zijn van het compleet verzorgde droomhuwelijk op Stereo Sunday. Anneleen en Fynn werden door hun vrienden in een zeer creatieve video opgegeven voor de winactie. Hun liefdesrelatie kent diverse hoogte- en dieptepunten wat de organisatie van de winactie unaniem deed besluiten dat zij dé winnaars moeten zijn van het compleet verzorgde droomhuwelijk.

 
Anneleen werd in 2014 een regionale bekende nadat ze te zien was in het vijfde seizoen van het BNN tv-programma ‘Over mijn lijk’. Hierin werd haar toenmalige vriend Mark gevolgd in zijn noodlottige strijd tegen kanker. Na een zware periode kwam Anneleen in 2016 Fynn tegen en sindsdien zijn deze twee onafscheidelijk geweest. Ze vonden in elkaar (opnieuw) de liefde voor het leven. Afgelopen kerst werd hun liefde bezegeld met baby de komst van hun dochter Tiger Lou. Anneleen en Fynn konden hun geluk niet op.

Dit geluk werd enkele weken geleden bruut verstoord toen bij Fynn teelbalkanker werd geconstateerd. Snel daarna werden uitzaaiingen gevonden. De behandeling is inmiddels gestart en duidelijk is dat deze de komende zomer het leven van Anneleen, Fynn en Tiger-Lou gaat regeren. Opvallend genoeg benaderen Anneleen en Fynn deze hele gebeurtenis op een bijzondere positieve wijze met veel humor.

Dit aangrijpende verhaal werd door de vrienden van Anneleen en Fynn op een bijzonder creatieve wijze vastgelegd in een video. Deze kreeg de organisatie van de winactie, bestaande uit Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners, te zien tezamen met een tiental andere inzendingen. Deze waren vervolgens unaniem over het besluit dat Anneleen en Fynn de absolute winnaars moeten zijn van deze droomprijs.


JA, IK WIL!

‘Ja, ik wil!’ is een wedstrijd waarin je een droomhuwelijk kunt winnen dat plaatsvindt op zaterdag 7 juli 2018 om 14.00 uur op het Stereo Sunday festivalterrein (Julianapark te Venlo) in een roze opblaaskerk.


JA, IK WIL! WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:
– De huwelijksceremonie wordt verzorgd door de trouwambtenaar Vera Tax.
– De roze opblaaskerk biedt ruimte aan maximaal 80 genodigde gasten.
– Borrel na huwelijksceremonie op het festivalterrein van Stereo Sunday (tot 16.00 uur).
– Bruidsjurk* Bruidsmode Exclusief
– Trouwringen* Juwelier Boermans
– Haar/ Visagie Change hair & beauty Venlo
– Trouwauto De Maassche Mini
– Bruidstaart Banketbakkerij Lamers
– Trouwfoto’s – Foto Kino Linders
Uitnodiging drukwerk Dutch Graphic Group
– Trouwcadeau, verzorging – Drogisterij en parfumerie Seuren
– Huwelijksnacht Theaterhotel Venlo
– Huwelijksreis naar …..
En er volgt nog meer!

*Sponsoring van een maximaal vastgesteld bedrag, mag door bruidspaar zelf financieel aangevuld worden naar eigen wensen. Geldt alleen voor aanwezige collectie bij de sponsor. Er zijn datum deadlines aan verbonden in verband met aanleveren maatwerk.

 

COMPLETE ALGEMENE VOORWAARDEN
Hier te downloaden.

Aangeboden door:

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo gemeente Venlo
Logo Provincie Limburg
euregio rmn logo
interreg logo